Bine te-am găsit în comunitatea Life Coaching Tranformațional – V.I.S. (Vindecare, Inspirație, Schimbare).

În funcție de nevoia cea mai urgentă, pe care o descoperim împreună în prima ședință de cunoaștere, vei putea alege instrumentul de dezvoltare personală care ți se potrivește cel mai mult în aceasta etapă a vieții:

SERVICII INDIVIDUALE:

  1. Life Coaching Tranformațional (Transformarea ca Proces și Personalitate) >transformarea unui vis în obiectiv, tehnici de NLP și mindfulness, Analiză Tranzacțională, psihosinteză, arta întrebărilor deschise;
  2. Consiliere devoltare personală în lucrul cu arhetipurile feminine pentru conștientizarea feminității autentice (exerciții de respirație și meditație, teste și întrebări deschise, mandale, cărți tarot).

SERVICII CORPORATE:

  1. Speaker evenimente și workshopuri: motivație, creativitate, introspecție, modele de feminitate, autonomie, mindfulness și meditație;
  2. Corporate Coaching (Team Coaching) pentru grupuri și echipe: mindfulness și creativitate, mindfulness și inovație, gestionarea crizei și a conflictelor, motivație interioară.

Profilul clientului ideal:

  • Angajament și seriozitate în parcugerea drumului de la vis la rezultate de succes
  • Deschidere și curiozitate pentru a-ți putea susține procesul transformațional
  • Pentru detalii legate de preț/ședința (1h) și alte evenimente și workshopuri, adresa de contact este cristinalotru@yahoo.com.

Despre mine:

Cristina Lotru
Cristina Lotru