Ghid Feminitate – Femeia Senzuală!
21 practici zilnice pe care le vei primi în grupul de whatsapp dedicat!Iată câteva din practicile pe care le vom face:
1. Relaxarea minții. Practica meditație ghidată
2. Intrarea în corp. Dans liber
3. Creativitatea. Visul din copilărie
4. Stai de vorbă cu fetița interioară!
5. Zâmbetul interior. Copilul Interior
6. Practică încrederea în sine!
7. Emoțiile. Darurile Femeii
8. Trezește-ți simțurile!
9. Ascultarea activă. Învață despre celălalt!
10. Psihologia bărbatului
11. Alchimia feminin-masculin

 

Inscriere: cristinalotru@gmail.com

 

Iată ce spun participantele de la primele 4 grupuri de lucru ”21 Practici Senzualitate”:

”Intenția pe care mi-am pus-o la începutul acestui grup de lucru de 21 de zile, aceea de a avea grijă de mine, începe să prindă contur și să se lege tot mai mult cu obiceurile și stilul de viață nesănătos. Încep să mai deznod cu această ocazie și alte probleme care încep să iasă la suprafață” (Ioana)

”Meditațiile ghidate sunt foarte faine. Mă ajută să mă cunfund mai profund în emoții, să mă interiorizez. Deja mă gândesc la finalul meditației ”De ce s-a treminat așa brusc?” (Nadia)

”Mulțumesc, Cristina. Ești un <deschizător de drumuri!>” (Monica)

”Și eu muncesc de ceva timp pe plan personal la tema asta cu feminitatea și îmi dau seama cât e de complexa și cât de multă nevoie au femeile de aceste informații. La tine se vede munca ta cu tine și asta te face autentica iar ce transmiți ajunge la suflet. Plus ca ai o voce plăcută și fluența in gânduri care curg ca o apa și asta captează atenția, pregătește terenul și trimite informația unde trebuie fără sa plictisești. Mie personal îmi place f mult de tema cu care lucrezi și chiar cred ca o sa Reușești sa schimbi mentalități și o sa îți realizezi și obiectivele. Te imbratisez cu mare drag. O seara faina și îți multumesc încă o data. (Flavia)

”Faptul ca fiecare dintre voi v-ati descris calitatile lunare a fost ca o baie de feminitate pentru fiecare dintre noi, asa cum spunea Paula ~sa iti alegi cat mai multe mame~. Asta ati fost voi pentru mine, MAME. Cred ca am cules de la fiecare dintre voi stropul de feminitate care sa ma intregeasca. Dar surpriza a venit la final!!! La final, cand am tras cartea din pachetul Feminitudine, am avut revelatia semnificatiei Lunii in Scorpion, desi totdeauna am avut-o in mine. Ramane sa aflu cum sa scot toate calitatile ei la iveala, le simt in mine, dar probabil sunt prea speriata sa le manifest. ” (Oana)

”Pentru mine a fost o experienta interesanta, cred ca voi mai veni la atelierele tale, Cristina. Tandemul acesta psihologie si dezvoltare personala pe care il realizezi cu Paula mi se pare foarte constructiv. ”(Elena)

”Mulțumesc încă o dată pentru experiența inedită și pentru o nouă perspectivă asupra relației mele cu lumea” (Camelia)