mama.jpg

În toamna aceasta, vom organiza o serie de Ateliere de Feminitate,  pe baza informațiilor din harta natală (astrologramă). Înscrierea se face accesând linkurile de mai jos:

25 septembrie: Arhetipuri astrologice ale feminității. Luna – arhetipul mamei

12 octombrie: Venus/Afrodita – Arhetipul Femeii Senzuale și Iubite

Octombrie: Arhetipuri astrologice ale feminității. Venus și relația cu banii

Noiembrie: Arhetipuri astrologice ale feminității. Venus și relația cu mâncarea

Arhetipurile feminității (Luna și Venus) ne ajută să conștientizăm partea de Lumină și partea de Umbră ale feminității noastre și să lucrăm conștient și specific pe trăsăturile noastre unice.

Luna. Arhetipul Mamei

Venus. Arhetipul Iubitei, Femeii Senzuale

Ce vei afla la acest atelier?

• Cum îți poți exprima feminitatea unică în funcție de propria astrogramă?
• Cum să nu te mai compari cu celelalte femei și să nu te mai simți ”eclipsată”?
• Cum să-ți atingi potențialul feminin, integrând și partea de Umbră și partea de Lumină a arhetipului mamei? Mini-exercițiu de coaching
• Cum poți să-ți echilibrezi emoțiile și stările, aflând poziția Lunii în harta ta natală (astrogramă)?
• Cum cultivi grija și iubirea de sine în funcție de poziția Lunii în harta ta natală?

Cine sunt facilitatorii?

Astrolog Paula Cretu. Sunt pasionată de astrologie, psihologie, mitologie și de cunoașterea Sinelui în cele mai adânci forme. Bucuria mea cea mai mare este să împărtășesc cu ceilalți, să cultiv conexiuni autentice și profunde, iar inspirația mi-o găsesc în visele pe care le relevă psihicul meu și în relațiile mele. Studiez astrologia de 3 ani și psihologia, de când mă știu. Acum am găsit resursele necesare să mă îndrept mai mult spre ceillalți, și, cu empatie, ascultare și compasiune să mă dedic lor pentru a-i ghida și susține pe drumul către ei înșiși. Ce îți ofer: servicii de consiliere astrologică conform hărții natale, într-o manieră funcțională și evoluționistă. Interpretarea astrogramei natale, Interpretarea tranzitelor, Analiza astrogramei relaționale. Mă poți găsi aici: https://www.facebook.com/meetluna.astrologyrevealed/

Life Coach Cristina Lotru, autoarea eBook-ului despre feminitate ”Călătoria Zeiței Interioare”, speaker pentru feminitate autentică și mindfulness, și creatoarea blogului și comunității V.I.S. (Vindecare, Inspirație, Schimbare): www.cristinalotru.com.
Mi-am începutul drumul în dezvoltarea personală în urmă cu 7 ani, și de atunci călătoria către mine însămi tot continuă.
În lumea Life Coaching-ului am pășit natural și firesc când am conștientizat că, pe lângă auto-analiză, introspecție și yoga, există și nevoia mea de a mă cunoaște prin ochii oamenilor cu care lucrez sau alături de care învăț. Și am constatat că, după problemele personale, relațiile sunt al doilea cel mai bun catalizator al schimbării.
Din propria-mi nevoie de a căuta răspunsuri în mai multe domenii ale dezvoltării personale și spirituale, am adunat, și pentru tine, în comunitatea V.I.S. (Vindecare, Inspiratie, Schimbare), instrumente si cunoștințe din psihologie, astrologie, NLP, Analiză Tranzacțională, psihologie transpersonală, psihologie arhetipală, Life Coaching și consiliere dezvoltare personală, precum și mindfulness și spiritualitate. Ce îți ofer? Coaching în Feminitate: sedințe de lucru 1:1, lucrul cu arhetipurile feminine pentru conștientizarea feminității autentice (exerciții de respirație și meditație, teste și întrebări deschise, mandale, cărți tarot).

*Evenimentul este dedicat exclusiv femeilor. Locația va fi anunțată ulterior participantelor (București).

Ce spun participantele la Atelierele de Feminitate și Astrologie?

”Faptul ca fiecare dintre voi v-ati descris calitatile lunare a fost ca o baie de feminitate pentru fiecare dintre noi, asa cum spunea Paula ~sa iti alegi cat mai multe mame~. Asta ati fost voi pentru mine, MAME. Cred ca am cules de la fiecare dintre voi stropul de feminitate care sa ma intregeasca. Dar surpriza a venit la final!!! La final, cand am tras cartea din pachetul Femintiudine, am avut revelatia semnificatiei Lunii in Scorpion, desi totdeauna am avut-o in mine. Ramane sa aflu cum sa scot toate calitatile ei la iveala, le simt in mine, dar probabil sunt prea speriata sa le manifest. ” (Oana, București)

”Pentru mine a fost o experienta interesanta, cred ca voi mai veni la atelierele tale, Cristina. Tandemul acesta astrologie -psihologie si dezvoltare personala pe care il realizezi cu Paula mi se pare foarte constructiv. ”(Elena, București)

Costul atelierului de 2 ore: 100 lei/persoană
Plata se face în avans în contul de mai jos, confirmare de plata la adresă email: cristinalotru@gmail.com

IBAN Beneficiar: RO02INGB0000999907670083
Nume Beneficiar: Cristina – Daniela Lotru
Banca Beneficiar: ING Bank Bucuresti Centrala
Cod SWIFT: INGBROBU
Lotru Cristina-Daniela P.F.A.
CIF: 2891110394443
Reg.com.: F40/1455/2018

Înscrierea se face accesând linkurile de mai jos:

25 septembrie: Arhetipuri astrologice ale feminității. Luna – arhetipul mamei

12 octombrie: Venus/Afrodita – Arhetipul Femeii Senzuale și Iubite

Octombrie: Arhetipuri astrologice ale feminității. Venus și relația cu banii

Noiembrie: Arhetipuri astrologice ale feminității. Venus și relația cu mâncarea

P.S. Pentru cele care nu sunteți din București, vă puteți înscrie la Atelierele de Feminitate online.

ateliere-feminitate-online-cover-nou_New
Ateliere de Feminitate ONLINE