Atelierele de Feminitate se țin și online

Bine v-am regăsit,

Pentru cele dintre voi care doriți să lucrăm împreună în cadrul Atelierelor de Feminitate, o să le organizăm și ONLINE. Vom păstra aceeași structură din cadrul Atelielor față în față:

Introducere: Ce sunt arhetipurile feminine (zeițe grecești) și cum ne pot ajuta sa ne cunoaștem ca femei? Care sunt cele 5 semne ale energiei feminine blocate?

Atelier 1 (9 septembrie, h 20): Arhetipuri relaționale. Arhetipul Persefonei – Arhetipul fetiței interioare
Atelier 2 (16 septembrie, h 20): Arhetipuri relaționale. Arhetipul Mamei – Relația cu energia maternă (mama interioară și mama biologică)
Atelier 3 (23 septembrie, h 20): Arhetipul independenței feminine: Atena – bărbatul nostru interior
Atelier 4 (30 septembrie, h 20): Arhetipul alchimic: Afrodita – Iubire, senzualitate, masculin și feminin

ateliere-feminitate-on.png

Întâlnirea se va țien într-un grup privat de Facebook, va fi LIVE și vei avea posibilitatea să adresezi exact întrebările care te macină în legătură cu feminitatea.

Înscriere aici: https://docs.google.com/forms/d/1AwE3NP024ZQ_a_pOucYukQNYrnsAzfC-lmqW10b50aQ/edit

Pentru alte detalii organizatorice, mă puteți contacta aici: cristinalotru@gmail.com

Arhetipurile feminine conțin experiență și psihologia tuturor femeilor din toate civilizațiile şi din toate timpurile. Este sunt ca o busolă interioară, care ne ajută ca femei să pendulăm între bine și rău, negativ și pozitiv, funcțional și disfuncțional, în ceea ce privește comportamentul și energia noastră ca femei.

Lucrul cu arhetipurile feminine este pentru femeile care:
⦁își doresc să se (re)conecteze la energia feminină sacră și la feminitatea autentică
⦁ își doresc să-și cunoască darurile unice feminine
⦁ au nevoie să intre în contact cu trăsăturile femininului, personal și colectiv: introspecție, prezență în corp, creativitate și creație, sensibilitate, compasiune și independență, starea de relaxare și bucurie a vieții
⦁ au obosit să joace un singur rol în viața lor și doresc să cunoască și alte modele de feminitate
⦁ doresc să privească și dincolo de măștile sociale și să intre în contact cu energia lor (sistemul chakrelor) și să se dezvolte atât mental, psihologic, emoțional și spiritual.

Iubirea înseamnă spațiu. Spațiul pana sa dai neintrebat sau sa ceri prea multe. Spațiu sa pleci sau sa stai când e nevoie. Spațiu să-ți dai înainte de mintea care judeca și spațiu să-ți iei atunci când ți se fura din energie. Iubirea înseamnă spațiu, aer, înălțare, perspectiva, cuprindere sine și de ceilalți.
Dar spațiu înseamnă și sa privești Pământul din care vii, scânteia divina care ești, mama și tata care te-au crescut și tot trecutul pe care l-ai ales și te-a ales întâia data.
Iubirea înseamnă spațiu. Și în acest ultim spațiu, îmi dau voie sa iert, sa primesc, sa las loc îndoielii și sa părerile oamenilor, sa nu am mereu dreptate și sa greșesc.
Iubirea înseamnă spațiu. Și oamenii vin in acest spațiu, vin către tine și tu către ei. Relația înseamnă spațiu pentru ca doar în spațiu poate creste orice.
Și spațiu, adica iubire, înseamnă și sa vezi ce nu îți place, întunericul, Umbra ta și a altora și sa le dai voie sa existe oricum.

Te aștept cu drag și recunoștință,

Cristina

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s