(Ateliere Feminitate): Arhetipurile feminine. Hartă a psihologiei femeii

Atelierele de Feminitate ”Arhetipuri feminine. Hartă a psihologiei femeii” sunt AICI!

35239585_1729797263794581_8206234480201957376_nSunt foarte bucuroasă să vă anunț că din luna IULIE, începem să ne cunoaștem mai bine și mutăm întâlnirile online față în fată la Ahimsa Yoga Studio. Să ne vedem cu bine!

Detalii organizatorice:
Ateliere ”Arhetipuri feminine. Hartă a psihologiei femeii”

Introducere: Ce sunt arhetipurile feminine (zeițe grecești) și cum ne pot ajuta sa ne cunoaștem ca femei? Care sunt cele 5 semne ale energiei feminine blocate?
Atelier 1: Arhetipuri relaționale. Arhetipul Persefonei – Arhetipul copilului interior
Atelier 2: Arhetipuri relaționale. Arhetipul relaționale. Arhetipul Mamei – Relația cu energia maternă (mama interioară și mama biologică)
Atelier 3:– Arhetipul independenței feminine: Atena – bărbatul nostru interior
Atelier 4: Arhetipul alchimic: Afrodita – Iubire, senzualitate, masculin și feminin

Inscrie-te in linkul de mai jos:
https://ahimsayoga.typeform.com/to/p95rRp

”Zeiță”, ”zeitate”, ”divin”, ”sacru” înseamnă un spațiu nou pentru noi, modernii, fructificarea unui pământ mental virgin (necondiționat), o energie pură din care putem crea conștient ceea ce ne dorim de la viață.

Arhetipurile feminine conțin experienţa și psihologia tuturor femeilor din toate civilizațiile şi din toate timpurile. Este sunt ca o busolă interioară, care ne ajută ca femei să pendulăm între bine și rău, negativ și pozitiv, funcțional și disfuncțional, în ceea ce privește comportamentul și energia noastră ca femei.

Arhetipurile (modelele) zeițelor grecești ne reconectează cu însușirile feminine proprii și naturale conștiinței feminine (introspecție, prezență în corp, creativitate și creație, sensibilitate, compasiune și independență, starea de relaxare și bucurie a vieții, spiritualitate). De ce mitologia grecească?

Mitologia vine dintr-un spațiu de evoluție în care rațiunea și raționalitatea la nivel de conștiință, de civilizație, nu înăbușeau instinctul, visele, fanteziile, iar psihicul omului era vizibil, în contact direct cu natura, cu instinctele, cu ritualurile și comunitatea. Exact ce ne lipsește nouă astăzi. Ruptura interioară și căutarea de Sine pe care o trăim, atât ca femei, cât și ca bărbați vine din neasumarea acestei părți din noi înșine. Inconștientul nostru păstrează secrete care au guvernat din spatele cortinei istoria omenirii de mii de ani. Astăzi avem acces la acest conținut psihic doar prin auto-analiză, introspecție, analiza viselor, a regresiilor sau prin practici spirituale.

Detalii administrative:

Cost total 4 sedinte 320 lei
Plata se poate face integral odata cu inscrierea la eveniment sau in doua transe 160 lei odata cu inscrierea la eveniment si 160 lei in ziua evenimentului.
Se poate plati online sau numerar la studioul Ahimsa Yoga.

Locatie: studio Ahimsa Yoga ( str. Alexandru Donici Nr 10 sector 2 Bucuresti

Tinuta: comoda, lejera pentru un studio de yoga; se va sta pe saltelute de yoga si perne, fara incaltaminte.

Inscrie-te in linkul de mai jos:
https://ahimsayoga.typeform.com/to/p95rRp

Metode de lucru:
Arhetipurile feminine presupun, în primă fază, un proces de dezvăluire și auto-observare (observăm care trăsături din arhetipurile feminine (zeițelor grecești) ne sunt cunoscute, care ne-au fost implementate prin educație sau cele sunt un dat natural, pe care nu-l mai manifestăm încă în viața noastră pentru că nu suntem conștiente de el). Iar, în a doua fază, în funcție de dedicarea fiecărui participant în proces, integrarea și asumarea arhetipurilor feminine.

Instrumente de lucru:
Meditații ghidate
Roata vieții (NLP): În ce procent folosești energia masculină și pe cea feminine în toate domeniile vieții tale?
Cărți tarot (lucrul cu subconștientul și inconștientul nostru)
Test pentru identificarea arhetipurilor feminine predominante
Teme pentru acasă. Exerciții individuale de lucru cu arhetipurile feminine
Descrierea evenimentului:
Evenimentul este dedicat femeilor, dar deschis și bărbaților care vor să cunoască feminitatea autentică*

Lucrul cu arhetipurile feminine este pentru femeile care:

⦁își doresc să se (re)conecteze la energia feminină sacră și la feminitatea autentică
⦁ își doresc să-și cunoască darurile unice feminine
⦁ au nevoie să intre în contact cu trăsăturile femininului, personal și colectiv: introspecție, prezență în corp, creativitate și creație, sensibilitate, compasiune și independență, starea de relaxare și bucurie a vieții
⦁ au obosit să joace un singur rol în viața lor și doresc să cunoască și alte modele de feminitate
⦁ doresc să privească și dincolo de măștile sociale și să intre în contact cu energia lor (sistemul chakrelor) și să se dezvolte atât mental, psihologic, emoțional și spiritual.

Despre facilitator:

Numele meu este Cristina Lotru și sunt cel mai mare visător profesionist pe care-l cunosc.
În prezent, sunt Life Coach, autoarea eBook-ului despre feminitate ”Călătoria Zeiței Interioare”, speaker pentru feminitate autentică și mindfulness, și creatoarea blogului și comunității V.I.S. (Vindecare, Inspirație, Schimbare).

Mi-am începutul drumul în dezvoltarea personală în urmă cu 7 ani, și de atunci călătoria către mine însămi tot continuă.
În lumea Life Coaching-ului am pășit natural și firesc când am conștientizat că, pe lângă auto-analiză, introspecție și yoga, există și nevoia mea de a mă cunoaște prin ochii oamenilor cu care lucrez sau alături de care învăț. Și am constatat că, după problemele personale, relațiile sunt al doilea cel mai bun catalizator al schimbării.

Astfel, am descoperit arta întrebărilor prin Life Coaching, iar asta mi-a deschis ochii să văd atât în mine însămi, cât și în ceilalți, cum potențialul poate fi redescoperit atunci când renunțăm la credințele care ne îngrădesc.

Din propria-mi nevoie de a căuta răspunsuri în mai multe domenii ale dezvoltării personale și spirituale, am adunat, și pentru tine, în comunitatea V.I.S. (Vindecare, Inspiratie, Schimbare), instrumente si cunoștințe din psihologie, NLP, Analiză Tranzacțională, psihologie transpersonală, psihologie arhetipală, Life Coaching și consiliere dezvoltare personală, precum și mindfulness și spiritualitate.

Ceea ce îți ofer se numește Life Coaching Tranformațional tocmai pentru că abordarea mea este una holitiscă, integrativă. Îmi place să privesc oamenii care pe un întreg, cu mai multe fețe și nevoi care sunt necesar a fi abordate din mai multe unghiuri, pentru ca schimbarea lor să fie de durată: psihologic, spiritual, mental-emoțional, energia corpului, relațional.
În funcție de nevoia ta cea mai urgentă, pe care o descoperim împreună în prima ședință de cunoaștere, vei putea alege instrumentul de dezvoltare personală care ți se potrivește cel mai mult in aceasta etapă a vieții tale.

SERVICII INDIVIDUALE:
Life Coaching Tranformațional: transformarea unui vis în obiectiv (tehnici de NLP și mindfulness, Analiză Tranzacțională, psihosinteză, arta întrebărilor deschise);
Consiliere dezvoltare personală în lucrul cu arhetipurile feminine pentru conștientizarea feminității autentice (exerciții de respirație și meditație, teste și întrebări deschise, mandale, cărți tarot).

Evenimentul complet îl găsești pe Facebook
sau te poți înscrie direct pe linkul de mai jos:
Dacă ai întrebări legate de eveniment, îmi poți scrie un email: cristinalotru@yahoo.com sau cristinalotru@gmail.com.
Cu drag,
Cristina

Un gând despre &8222;(Ateliere Feminitate): Arhetipurile feminine. Hartă a psihologiei femeii&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s