Înregistrarea VIDEO pentru ”Arhetipurile feminine. De la fetița rănită la femeia jovială”

Dacă ai fost plecat(ă) la grătar de 1 mai, îți las aici înregistrarea VIDEO pentru ”Arhetipurile feminine. De la fetița rănită la femeia jovială”.

A fost foarte interactiv, multe întrebări și de la femei, dar (surprinzător?) și de la bărbați despre feminitatea autentică și modelele de feminitate. Asta m-a bucurat foarte mult pentru că îmi doresc să nu mă învârt în jurul feminismului, ci să integrăm ambele aspecte și energii în viața noastră: masculinul și femininul.

Exact în jurul acestui echilibru de forțe, yin-yang (feminin-masculin) am scris și eBook-ul ”Călătoria Zeiței Interioare”, pe care îl poți comanda online aici.

Ebook pret

S-au atins și subiecte ”delicate” pentru opinia publică, dar de foarte mare actualitate și importanță: depresie, criză existențială, masculinitatea femeii, educația părinților, relații de iubire toxice, relaționare sănătoasă, feminitatea autentică.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fcristina.lotru%2Fvideos%2F1826444240709790%2F&show_text=0&width=560

Lasă un comentariu aici pe blog sau pe Facebook și spune-ne ce înseamnă pentru tine arhetipul copilului interior (Persefona)!

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s