Facebook Live: Arhetipurile feminine. De la fetita ranita la femeia joviala

Mă bucur să te anunț că o să încep o serie de evenimente live din seria ”Arhetipurile feminine”.

Primul video LIVE va avea loc marți, 1 mai, h 20:00.

Te aștept cu întrebări pe marginea feminității și modelelor de feminitate.

❤️Ce înseamnă să fii o femeie autentică? ❤️ Ce înseamnă să nu te mai masculinizezi, dar să atingi și succesul?❤️ Ce înseamnă să fii receptivă și deschisă, dar nu naivă și imatură emoțional? ❤️Cum faci diferența între autenticitate și condiționare? Și de unde începi reîntoarcerea la puterea ta feminină?

De unde începi reîntoarcerea la puterea ta feminină?

De la urgența din viața ta. Care este acel aspect al vieții tale care este cel mai dureros și care necesită, exact ca un copil, atenția ta imediată. Urgența din viața poate fi:

❤️cum să-ți schimbi jobul ca să mergi după visurile tale?
❤️cum să devii o femeie independentă?
❤️cum să atragi un bărbat disponibil emoțional?
❤️cum să construiești o relație sănătoasă cu un bărbat?
❤️cum să ai mai multă grijă de tine?

Odată ce ai stabilit care este obiectivul principal în viața ta în momentul acesta, poți accesa în interiorul tău exact resursele și stările de care ai nevoie pentru atingerea acestui obiect. Noi, ca femei, avem la dispoziție o mulțime de modele de feminitate, de tipologii, arhetipuri feminine, tipare de energie care ne sunt puse la dispoziție, încă din cele mai vechi timpuri.

Este nevoie doar să ne conectăm cu energia feminității autentice, disponibilă oricărei femei, să începem o călătorie de autocunoaștere și dezvoltare personală pentru a ști când este nevoie să folosim strategia fiecărui arhetip feminin:

❤️fie că este nevoie pentru noi să folosim energia lui Artemis pentru a ieși dintr-o relație toxică sau pentru a schimba un job care ne face nefericite
❤️fie că folosim energia Atenei pentru a ne forma profesional și pentru a planfica direcția visurilor noatre
❤️fie că accesăm energie Afroditei, pentru a hrăni și susține relațiile din viața noastră
❤️poate e nevoie să ascultăm copilul interior și să ne bucurăm mai des de joacă și relaxare ca Persefona
❤️poate e necesar să ne creăm un ritual de introspecție, meditație, jurnal care ofere timp DOAR pentru noi înșine, în energia Femeii Mistice.

Arhetipurile feminine conțin tipare de experienţă și conținuturi psihice comune tuturor femeilor din toate civilizațiile şi din toate timpurile. Este sunt ca o busolă interioară, care ne ajută ca femei să pendulăm între bine și rău, negativ și pozitiv, funcțional și disfuncțional.

O astfel de busolă (interioară) este necesară și în călătoria unei femei spre adevărata ei feminitate. Prinsă istoric între opresiunea minții patriarhale și feminismul masculinizat, femeia de astăzi nu prea mai știe de la cine să învețe și încotro s-o apuce, mai ales, când negarea feminității ei i se citește în priviri și boala i s-a amprentat pe trup.
Iar între aceste două mari teme ale feminității, ne dorim ca femei relații împlinite, familii solide și succes profesional.

De prea multe ori, ni se spune doar cum ar trebui să fim, ce tipare de frumusețe să încadrăm, cât de ascultătoare la job să fim sau femme fatale în societate, și cât de aplaudate suntem că suntem multi-tasking (deși extenuate). Dar ce n-am da noi, femeile, pentru încă o validare socială și o dovadă de afecțiune?

După ce am creat acest spațiu nou și proaspăt în mintea noastră, este necesar să adăugăm informații conștiente care să ne aducă mai aproape de esența noastră feminină. ”Zeița”, ”zeitate”, ”divin”, ”sacru” înseamnă tocmai acest pământ mental virgin, o energie pură din care putem să creăm conștient ceea ce ne dorim de la viață.

Te invit să începi propria călătoria către zeița ta interioară!

UNDE? LIVE, pe Facebook!
CAND? 01 mai, h 20:00

https://www.facebook.com/events/208752223057987/https://www.facebook.com/cristinalotru01/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s