Luna Albastră din 31 ianuarie: Călătoria Zeiței Interioare

luna albastra in LeuSuper Lună înseamnă că energia lunii influențează energia Pământului. De asemenea, va fi mai luminoasă și mai vizibilă de pe Pământ decât în alte luni cu Lună Plină.

Lună Albastră: Luna Plină de pe 31 ianuarie este a doua Lună Plină din această lună (prima a avut loc exact la începutul lunii, 1-2 ianuarie, și a fost în semnul Racului).

Luna Plină în Rac, un semn al apei, ne învață cum să ne raportăm corect la emoțiile noastre. Adică să le identificăm, să le numim cu voce tare, să le acceptam și, mai apoi, să le transformăm în aur. În această din urmă fază, emoționalitatea este înțeleasă ca un dar unic, ca o poartă către înțelegerea umană și că relaționarea cu ușurință.

La fel ca Luna Plină în Rac, și Luna Albastră este profund conectată cu feminitatea divină și nu în sensul exclusivist, care afectează doar femeile, ci are o puternică influență asupra temelor feminine: psihicul, emoțiile și spiritualitatea.

Sarcina noastră sub influența Lunii Albastre constă în revizuirea deciziilor luate în februarie și august 2017. Dacă nu au fost poate cele mai benefice decizii, mai avem o șansă . Dacă ai fost mai curajos și ai acționat spre ceea ce îți dorești, această Lună Plină va închide un cerc pentru tine și luna februarie va veni cu noutăți și oportunități.

Lună Plină în semnul Leului: dacă am trăit până acum în rolul de victimă a vieții noastre, influența Leului, stăpânul junglei, ne cere să ne asumăm rolul de protagonist în propria viață.

Deși energia solară a Leului grăbește lucrurile și este mereu pusă pe acțiune, în opoziție, energia lunii invită la introspecție, reevaluare, meditație și odihnă. Exact asta semnifică o eclipsă: reevaluare a priorităților și reîncărcare a bateriilor înainte de a lua cele mai bune decizii.
Să vedem ce ne învață energia unui Leu și care îi sunt defectele zodiacale?

Soarele, Yang-ul, focul unui Leu, masculinul din viața noastră vorbesc despre identitatea noastră și încrederea interioară. Nu în sensul în care mimăm aroganța ca să ne ascundem complexele de inferioritate, ci, în sensul adevărat și nobil, în care știm cine suntem cu adevărat, prezentăm lumii esența noastră adevărată și nu ne este frică să ne urmăm calea.

În general, energia Leului este influențată negativ de o aura a dramatismului. Probabil nu este foarte comod să fii centrul scenei tot timpul. Așa că, în procesul acesta de evaluare și re-evaluare a emoțiilor noastre, am face bine să nu exagerăm cu suferințele la persoana întâi, ci să privim dincolo de personal. Și în plan colectiv, așa cum probabil o dau de înțeles și mișcările și evenimentele din ultimul timp, schimbarea și transformarea mobilizează multă energie, multe emoții reprimate și dureri ascunse. Să nu ne lăsam doborâți, pentru că asta e doar furtuna dinainte liniștii. Totul se întâmplă spre binele nostru și în acord cu transformarea interioară.

Scepticii care refuză limbajul astrologic, pot considera această perioadă a Lunii Pline un bun prilej pentru o introspecție, o revizuire a lui 2017, dar și o răscumpărare a femininului în viața lor: grijă pentru sine și pentru ceilalți, relația cu corpul, relațiile cu cei din jur, cum arată o iubire funcțională și cum ne îndeplinim, noi femeile, esența feminină? Ne simțim femei, pe deplin, sau activăm ca bărbați sau ca îngrijitoare de bărbați, de dragul societății și a trecutului traumatic?

Publicat aici.

luna albastra in Leu.jpg

 

afro

3 gânduri despre &8222;Luna Albastră din 31 ianuarie: Călătoria Zeiței Interioare&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s