Biblioteca mea online: 8 cărți pentru vindecarea energiei feminine

Ce înseamnă să fii o femeie autentică? Ce înseamnă să nu te mai masculinizezi, dar să atingi și succesul? Ce înseamnă să fii receptivă și deschisă, dar nu naivă și imatură emoțional? Cum faci diferența între autenticitate și condiționare? Și de unde începi reîntoarcerea la puterea ta feminină?

ebook-nou-septembrie 2018
ebook Feminitate ”Călătoria Zeiței Interioare”

Călătoria spre cine suntem cu adevărat ca femei începe mereu cu o poveste personală. Cu o durere personală. Pe drumul vindecării însă, împinsă de nevoia maternă de a împărtăși și de exuberanța succesului interior, călătoria mea devine și călătoria ta, și a tuturor femeilor pe care le cunoaștem sau le-am cunoscut.
Să pornim așadar.
De unde începi reîntoarcerea la puterea ta feminină?
Nu catadicsim să căutam mai adânc în noi înșine decât atunci când traversăm o criză personală și rămânem singure cu noi înșine. Dacă până deunăzi ne limitam la ceea ce spuneau alții despre noi sau ceea ce credeam că suntem, dintr-odată ne vedem nevoite să admitem că, în singurătate, nu știm cine suntem cu adevărat.

Purtam deunăzi conversația telefonică obișnuită cu bunica din partea mamei, nu întâmplător mamă a trei fete (și mama mea este tot neîntâmplător mamă a două fete). Și în loc să ascult sfaturile bunicii mele, sufletul meu se agăța de imaginile de cotropire a femininului, de durere și neîmplinire, de supunere și teroare, de identificare a femeilor din viața mea doar cu viața de familie, soț și copii, de uitare, negare și ne(re)cunoaștere a feminității sacre, independente, pure, creatoare și vitale. Am făcut repede în capul meu o matematică scurtă :))), și am concluzionat că femeile din arborele meu genealogic, din a doua și a treia generație, sunt foarte rănite, extrem de rănite. Pentru că, deși se identifică, în mod natural am zice, cu arhetipul mamei, binecuvântare și creație, se identifică, în același timp, și cu durerea purtată prin istorie de acest arhetip. O mamă devoratoare, o mamă secătuită de vlagă, o mamă depresivă, o mamă dependentă de relațiile ei, mai ales, alea toxice.
Și atunci mi-am dat seama că istoria, între luptă și forță masculină, preocupată doar de putere, în plan social și de familie, nu a făcut loc, inconștient sau voit, manifestării energiei feminine. Și ca atare, multe dintre noi femeile nu avem repere și modele de feminine funcționale (care ne împlinesc), și, după atâta informație și inteligență, încă ne mai ghidăm după modele feminine disfuncționale, care ne retează din bucurie și vitalitate.

Cum învățăm să accesăm și să avem grijă de energia care ne definește, și anume, energia feminină? Ce înseamnă mai exact feminitate autentică?

curgere a energiei
 deschidere către viață
 energie hrănitoare și roditoare
 flexibilă în gândire
intuiția, acel simț care te diferențiază de bărbați, și de restul lumii.
lasă vocea interioară să vorbească pentru tine
simte și exprimă realitatea așa cum o receptezi prin simțurile tale
iar atunci când lumea exterioară nu e acord cu interiorul tău, creează prin puterea ta o altă lume.

Dintre obiceiurile pe care le urmez pentru vindecarea energiei feminine, cărțile sunt de un real ajutor. Cărți care tratează calitățile specifice ale energiei feminine:

10 cărți care m-au ajutat în propria Călătorie a Zeiței Interioare. Răscumpărarea feminității:

1 Maureeen Murdock, Călătoria Eroinei

2. Marion Woodman, Coming Home to Myself

3. Marion Woodman, Dancing in the flames

4. Clarissa Pinkola Estés, Women that run with wolves

5. Jean Shinoda Bolen, Goddesses in every woman

5. Osho, Cartea despre femei

6. Psihologia femeii, Karen Horney

7. Femei care alearga cu lupii

8. Femei care iubesc prea mult

9. Tratat de mangaieri

10. Mythos. Despre zeitele Greciei antice

Ebook-ul pe care abia l-am scos de la cuptor: Călătoria Zeiței Interioare.O poveste despre vindecarea feminității.

ebook-feminitate

Acum poți comanda online eBook-ul: Călătoria Zeiței Interioare.O poveste despre vindecarea feminității.

Abonează-te la newsletter-ul V.I.S. (Vindecare, Inspirație, Schimbare) și primești GRATUIT primul capitol din eBook-ul ”Călătoria Zeiței Interioare. O poveste despre vindecarea feminității”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s