5 mantre pentru vindecare

Despre cat de mult mi-a schimbat yoga viata si cate beneficii mi-a adus am mai scris aici si aici. Am filmat si o emisiune despre introspectie prin crestinism aici.

Inainte a de lasa mintea programata de societate si educatie sa zburde pe campiile scepticismului rationalist, cea mai buna recomandare este sa incercati si sa experimentati cu inima deschisa. Pana la urma experienta este singura care valideaza o informatie.

yoga tree pose.jpg

Va las aici 5 mantre pentru vindecare, pe care eu le ascult ori de cate ori simt nevoia sa ma centrez, sa am mintea clara, si chiar sa experimentez anumite emotii intense, cu scopul de a le descarca.

Mantrele sunt sunete specifice (cuvinte si sunete din limba sanscrita) care au rolul sa ridice frecventa energetica a corpului si sa acceseze, intr-un mod hipnotic sau magic am putea spune, continuturi psihice ale subconstientului. Traducerea mot-a-mot a mantrelor nu are atat de multa rezonanta pentru intelegerea occidentala, ci intentia care este setata la inceputul ascultarii sau intonarii ei.

De exemplu: Imi propun sa inteleg ce se intampla cu al meu corp, de ce am senzatii nedeslusite in corp, locul in care simt o anumita durere sau cum pot denumi starea mea principala: e tristete, oboseala, melancolie? Dupa ce reusesc sa indentific starea principala in care ma aflu, imi propun sa-mi linistesc mintea, sa vindec emotia (adica sa o accept si sa o las sa treaca).

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s