5 carti pentru vindecarea copilului interior

Copilul interior nevindecat, nebagat in seama, isi va cere mereu partea si dreptatea in viata ta de adult si va cauta sa se manifeste si sa relationeze cu oamenii din viata ta tot la nivelul unui copil, nu a unui adult. Asta se vede in relatiile toxice de co-dependenta, in agresivitate, rebeliune sau timiditate excesiva, in a nu putea sa spui NU atunci cand nu ai energie pentru anumite lucruri sau anumiti oameni, in a nu reusi sa impui limitele unei relationari sanatoase.

Ca in orice schimbare majora in viata, am asteptat inconstient sa cada valul iluziilor sub povara corpului meu bolnav si a oboselii psihice. Abia atunci am inceput sa caut si sa ma regasesc. Sa regasesc si acest copil interior, colectionar de vise scrise, si sa-i cer iertare pentru i-am ignorat visele. In momentul in care mi-am onorat aceasta energie spontana, autentica si iubitoare de viata a copilului interior, corpul si mintea m-au rasplatit cu inspiratie si energie creatoare, stari pure ale copilariei care imi aduc bucurie si in viata de adult.

Ce m-a ajutat in redescoperirea copilului interior au fost si cateva practici: yoga, meditatie, dansul, terapia de grup, workshop-uri de dezvoltare personala (si intalnirea cu oameni noi care nu ma judeca prin filtrul povestilor de viata traite impreuna, ci sunt interesati de ceea ce sunt, nu de ceea ce ar trebui sa fiu ca sa le satisfaca lor cel putin un interes egoist in relationarea noastra), nu in ultimul rand, fidelul meu prieten, scrisul (online, pe hartie, pe calculator, in telefon, in tramvai, in calatorii :))).

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s