Despre mine

14469666_1236527433034810_9169226993756074223_n „Dedicat Visatorului, cel care-mi indeamna visul sa se inalte la inaltimi mai presus de ratiune si sa coboare la abisurile dincolo de emotii, cel care guverneaza si ma sileste sa fiu liber”, Scoala Zeilor, Stefano Elio D’Anna

Sunt un colectionar de vise scrise, de experiente, trairi si carti. Sunt pasionata de dezvoltare personala, psihologie (studentă anul I) si spiritualitate (in ordinea asta le-am descoperit si integrat in viata mea, dar cred cu tarie ca relatia cu Spiritul, Constiinta, Sinele autentic, Divinul sau cum vrei sa numesti Universul este centrul si Cerul in acelasi timp pentru ca te obliga la responsabilizare, cunoastere si munca interioara, la evolutie).

Tot ceea ce vei descoperi in acest blog este trecut prin filtrul experientei personale, desi poate, la prima vedere, iti va parea „rupt din carti” sau „l-ai mai citit la atatia si atatia autori de dezvoltare personala”. Scriu doar despre teme pe care le-am trait, despre care m-am documentat si care functioneaza in viata mea. In consecinta, doar pe acestea le recomand.

Intentia mea numarul este 1 este, ca atunci cand citesti aceste cateva randuri despre un subiect care te macina, sa constientizezi, sau macar sa plantez o samanta de intrebare, ca exista cel putin o alta varianta la povestea pe care o traiesti, ca exista cel putin o noua perspectiva asupra vietii, ca exista o multime de alte posibilitati si solutii, si multe vise pe care ai uitat sa le manifesti in lume. 

Problemele nu se rezolva cu acelasi nivel de constiinta care le-a creat, ci este neaparat necesar sa privim problema dintr-o perspectiva mai inalta, un alt nivel de perceptie, constientizare.

As putea spune ca scriu articole motivationale cu substrat, o forma cu fond (forma este scrisul, iar fondul sunt experientele pe care le impartasesc, care au menirea macar sa deschida un nou orizont al trairii sau, de ce nu?, sa transforme cel putin o persoana).

Cu drag,

Cristina – Colectionar de vise scrise

MOTTO (Scop): Ceea ce descoperim despre noi, in noi era cu mult timp acolo si cu infinit de multe posibilitati de manifestare

Contact: cristinalotru@yahoo.com,

https://www.facebook.com/cristina.lotru

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s