Bine sau prost călcată?

Într-o societate mult prea consumeristă, se uită adesea că şi puţinul contează atâtat timp cât este îngrijit. Deci statul în mall nu este neapărat un indicator al bunului gust sau al esteticii. În viaţă, este bine să ai grijă de ceea ce ai deja şi să te străduieşti mai puţin să impresionezi prin cantitate, ci prin calitate. Şi în privinţa hainelor, eu folosesc aceeaşi regulă şi nu mă arunc să fac colecţii de ţinute pentru care să-ncep să cumpăr mai apoi dulapuri.

Sunt de părere că orice ieşire impune o ţinută decentă din care să reiasă că n-a picat şifonierul pe tine. Şi, dacă se poate, să fie adecvată cât de cât locului unde mergi (atenţie cafeneaua nu este acelaşi lucru cu discoteca), vremurilor noastre (aici e indicat ca vârsta ta să reiasă şi din ce îmbraci,) şi neapărat momentului zilei ( şi nu, paietele nu cred că trebuie purtate la lumina zilei).

Black-Coffee-Men-White-Shirt_37eb2569fa5823d25943b068b35f0e3f_images_1080_1440_mini
Sursa:www.google.ro

Bine sau prost îmbrăcată? Discutabil. Bine sau prost călcată? Cu siguranţă, prima variantă. Când porţi o haină, mai poate fi omis simţul estetic, un anume brand sau mai-ştiu-eu-ce caşmir importat. Dar când vine vorba de cât de îngrijite sunt hainele pe care le porţi (mai degrabă te poartă ele pe tine) trebuie să cam stăm drepţi în faţa oricui ne e dat să întâlnim. Fireşte nu mă refer doar la ţinuta vestimentară, care trebuie să fie impecabilă până la ultima dungă, ci şi metaforicul “a sta drept”. Acesta din urmă ţine fără-doar-şi poate de primul pentru că o haină îngrijită îţi oferă invariabil şi o anume prestanţă.

Calcă-ţi dungile dacă nu vrei să-ţi fie călcată stima de sine în picioare!

Azi ai marea “ieşeală”. Cum să ieşi din casă boţită? Cum să ai pe lângă o sacoşă de emoţii, şi cămaşa necălcată? Nu se poate. Trebuie să arăţi ca scoasă de din cutie, să faci o primă impresie excelentă; mai ales când ar putea fi şi ultima. Universul conspiră ca tu să ai azi cea mai bună zi şi de aceea există noul fier de călcat Bosch, cu generare de aburi Turbo, funcţie de anti-picurare şi de pulverizare. Aşadar, să ne apretăm zilele stresante şi să ne uşurăm singure munca de gospodine.

Calci cu precizie elveţiană în jurul nasturilor datorită vârfului special construit. Ai butoane ergonomice şi mâner comod ca să nu o iei razna când ai de călcat lenjerii, perdele şi alte cele. Bineînţeles, fierul de călcat Bosch este dotat şi cu un cablu extra-lung (2.5 m) cu înveliş textil care să-ţi permită să străbaţi sufrageria de la un capăt la altul în dimineţile cu timp limitat. Şi peste toate astea, arată şi foarte bine pe varianta cu roşu şi negru. Astfel de electrocasnice poţi găsi la promoţie aici, să-ţi faci un cadou de Crăciun.

tda503001p

Mai nou, prietenul cel mai bun al femeii, este fierul de călcat de la Bosch. Te scoate din toatele belele! Şi te scoate ca nou!

bosch-250x250

P.S. Acest text a fost scris pentru Superblog 2013. Toamna se numără cele mai bune articole!

6 gânduri despre &8222;Bine sau prost călcată?&8221;

  1. Ai mare dreptate, Cristina. Tinuta chiar e foarte importanta, iar eu cred ca a avea hainele calcate perfect este esential. Articolul tau mi-a trezit dorinta de a avea acest fier de calcat. Din descriere pare cel mai bun pentru mine. Iti multumesc ca m-ai ajutat astfel sa aflu despre el si sper sa fie al meu cat mai curand! 😀

  2. Foarte frumoase „metaforele” din debutul articolului si in ansamblu un excelent demers persuasiv! Chiar aveam nevoie de un fier de calcat si cu siguranta, dupa asemenea prezentare, acesta este cel pe care-l voi alege! Sunt sigura ca fierul de calcat Bosch nu ma va dezamagi! Multumesc!

  3. Te felicit pentru felul în care ai îmbinat creativitatea cu advertorialul! Convingător! 🙂
    Se pare că eu nu am reuşit să impresionez la acest articol, dar învăţ! 😉
    Mulţumesc de semn! 🙂

  4. In primul rand, titlul articolului mi-a trezit interesul, iar primele randuri mi-au captat in totalitate atentia si m-au determinat sa parcurg cu placere textul pana la capat. M-am regasit in reflectiile asupra lumii de azi (superficiala, din pacate) si chiar simt ca fierul de calcat prezentat atat de simpatic in articol mi-ar fi foarte util in serile dinainte evenimentelor importante, dar mai ales, in diminetile „cu timp limitat”). Felicitari pentru sublinierea atat de reusita a importantei practice a acestui obiect pe care il folosim cu totii in mod curent si care ne salveaza din multe situatii „sifonate”!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s