Tenul tău are nevoie de Farmec

Coşurile îţi pot strica ziua, dar şi viaţa. E clar ca lumina zilei că un ten problematic atrage o stimă de sine scăzută, de unde şi o energie negativă pentru întreaga zi şi nu numai. Se întâmplă în cazul fetelor, care sunt tot timpul preocupate de aspectul fizic, dar nici băieţii nu sunt ocoliţi de “inamicul” tenului. Cu alte cuvinte, când ţi-e lumea mai dragă, ai o întâlnire de afaceri sau una amoroasă, un musafir nepoftit îşi face apariţia în mijlocul feţei, de cele mai multe ori. Căci se pare că denumirea de zona T a feţei ar proveni de la “terorizată de coşuri”.

Pusă în faţa vrăjmaşului, cauţi cu disperare o soluţie salvatoare. Umbli prin cămara mamei după leacuri băbeşti, foloseşti cinci straturi de fond de ten şi pudră şi faci câteva incantaţii ajutătoare, speri tu. Nimic nu poate să-l dea gata pe cel care vrea să iasă în evidenţă cu orice preţ. Ba ai putea spune chiar că toate cremele şi soluţiile folosite îi înfloresc orgoliul. Şi până să apuci să ieşi din casă, craterul acneeic a pus stăpânire pe faţa ta. Seamănă cel puţin a dezastru natural. Ţi-a distrus tot ecosistemul fiinţei tale şi nu pare să se lase înduplecat. Nu de alta, dar micul inamic al tenului vine tot timpul însoţit de nişte soldaţi credincioşi care promit a zăbovi prin preajmă câteva zile sau chiar luni bune.

În lumea fetelor, cel puţin, prietenele se cunosc după ce produse cosmetice recomandă, iar ziua bună se cunoaşte după ten. De primul am avut parte din plin. De al doilea, mai puţin. Însă norocul meu este că am prietene bune care sunt la curent cu cele mai noi produse cosmetice şi au grijă să mi le recomande pe cele mai bune. Aşa se face că am ajuns să folosesc produsele din gama Gerovital Plant Stop Acnee de la Farmec.

Imagine
BATON CORECTOR PURIFICATOR

Cel mai uimită am fost de acţiunea imediată a batonului corector care chiar dă Farmec tenului tău, până atunci chinuit de acnee. Cele care folosesc fondul de ten zilnic ştiu foarte bine că, indiferent de consistenţa acestuia sau de o marca pe care o reprezintă, imperfecţiunile şi coşurile sunt greu de estompat. La acest lucru s-au gândit şi cei de la Farmec. Batonul corector se foloseşte foarte rapid pe zona afectată de acnee după o curăţare prelabilă. Acest baton este şi purificator are rol de mascare instantă a coşurilor, iar, pe termen lung, are rol de tratare a acestora. Principiile active din formula conţinută ţin sub control dezvoltarea microbiană, reduc inflamaţiile şi favorizează cicatrizarea.

Bineînţeles trebuie să ţii cont şi de o dietă bogată în fructe şi legume şi o igienă zilnică potrivită tipul tău de ten (eu folosesc loţiunile antiseptice spumante deoarece se uniformizează mai repede pe faţă şi sunt, deci, mai uşor de folosit).

Folosind produsele din Gama Gerovital Plant Stop Acnee (gelul spumant antimicrobian, crema sebo-reglatoare purificatoare şi batonul corector purificator), am scăpat de acnee în câteva săptămâni, mi-am recăpătat pielea catifelată, iar dimineţile mele sunt mult mai liniştite. Mai puţine scene de isterie, mai puţini bani cheltuiţi pe farduri şi mai multă bună-dispoziţie.

GEL-SPUMANT-ANTIMICROBIAN
GEL SPUMANT ANTIMICROBIAN
CREMA-SEBOREGLATOARE-PURIFICATOARE
CREMA SEBOREGLATOARE PURIFICATOARE

Acest text a fost scris pentru Superblog 2013. Toamna se numără cele mai bune articole!

 

 

2 gânduri despre &8222;Tenul tău are nevoie de Farmec&8221;

  1. Să ştii că ziua bună se cunoaşte după ten, e primul lucru la care te uiţi în oglindă: ce coş a mai apărut, ce cearcăne mai avem, ce rid ne-a mai apărut.
    Zic mulțumesc că nu prea m-am confruntat cu nemernicele coşuri!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s