Mereu la prima intalnire

pt ea
Super Playboy for her

logo

Coltul masutei de lemn. Alb. La fel ca si culoarea pantofilor ei. Micuti. La fel ca si inima ei cand e cu gandul la el. Departe. La fel ca povestea lor de dragoste. Uitata petru el caci in ea uitarea nu-si facuse loc. Fierband. La fel ca iubirea imensa pe care i-o purta de-i facuse neincapator sufletul. Speriat de gloantele incasate. Multe la numar. La fel ca si clipele pe care i le daruise fara sa ceara. Erau multe si cele pe care i le pretindea. Din nestire. Nu din nestiinta iubirii, ci a secretului ei pe care-l purta cu sine ca pe-un talisman. Aducator de ghinion. Nu pentru ca el n-o iubea, ci pentru ca era sigura ca n-ar fi putut. Si pentru ca el doar banuia, a incercat numai. Pentru ca nici n-o putea iubi, nici nu i-ar fi iesit.

Umbra pe cearceaf. Vie. La fel ca amintirea a ceea ce ar fi putut fi. Intangibil. Tangibil e numai parfumul lui. Fraganta magica care nastea in juru-i o explozie de floare de bergamota, mar si piper. Un parfum pe care el nu si-l mai revendica. Acum isi asuma doar prezentul in care ea e doar o urma. Mai putin intensa decat parfumul ei. El a ramas inca in mintea lui. Ea nu.

Mai voia o sansa. Sa repete macar o data prima intalnire. Sa darame mitul nebun al neputintei lui. Apucase cu indarjire sticluta roz de parfum de pe masuta alba de langa pat. Mirosul floral-fructat ii starni rapid scenariul de seductie. Parfumul se evapora treptat in camera ca si cum ar satisface piramidal toate dorintele. La baza era prestanta lemnului de santal, la mijloc gingasia freziei, si in varful dorintelor suculenta aromei de mandarina. Simturile ei erau mai hotarate decat ea insasi. Spera sa aiba acelasi efect si asupra alor lui.

In timp ce-si pregatea arsenalul vestimentar, isi repeta in minte discursul comportamental. Avea de gand sa nu-si mai aminteasca nimic din ce traise. Nici alaturi de el, nici inaintea lui. Sa aseze in fata lor posibilitatea unui nou inceput, sa primeneasca cumva relatia asta sau ce mai ramasese din ea. Sa se aseze la masa seductiei si sa-astearna pe o fata de masa alba, imaculata, toate ingredientele unui nou inceput: nesat de vorbe putine, ocheade pline de-nteles, sa stropeasca picaturi fine de parfum de mandarin si frezie, clipiri de gene jucause, atingeri pe incheietura manii, o nota de indiferenta volatila, confidenta unor vise dragi si o aura de femeie venusiana.

Se simtea mai sigura ca niciodata. O incredere in sine sporita de fixarea scopului precis. Nu mai voia sa incorseteze iubirea lui. Hotarase ca amandoi sa se hraneasca, fie si pentru putin timp, din farmecul libertatii de a fi ei insisi. Daca isi suprima frustrarile trecutului, ea putea fi cea mai puternica si incantatoare femeie.

P.S. Rotunjimile ei se unduiau sacadat la atingerile lui ferme. Orice urma de repros se ducea spre marginea fiiintei lor. Intre aceste incordari de trupuri, fiecare isi simtea pielea arzand a nemurire si trupul plin de super-puteri. Urma picaturilor de sudoare se impletea cu mirosul parfumului, atent raspandit in locuri ale dorintei. Uitasera ce-si dorea fiecare in afara acestei contopiri. Fara sa ceara nemurirea clipei, paseau in continuare pe acest taram al seductiei in care fiecare isi punea in joc ce-avea mai de pret. Trupul lui. Sufletul ei. Si singurul lucru pe care-l imparteau neconditionat: parfumul Super Playboy.

Super_Playboy_Print_SP.indd
Super Playboy Mixed

 

Acest text a fost scris pentru Superblog 2013. Toamna se numara cele mai bune articole!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s