Cand fericirea altora e si fericirea ta

N-a cunoscut fericirea intr-un colt de rai, ci intr-un ungher de suflet. A fost cu muzica, a fost cu fast, dar cel mai mult a fost din inima. N-a fost nici mult, nici putin, a fost implinitor. Cam cat doza zilnica recomandata pentru liniste, portionata de undeva de sus cam pe masura sufletului ei. Si ea spune ca a CINEVA a fost generos. Ca inima-i plina si gandul curat. Asa ca dupa fericire.
O fericire indestulatoare, molipsitoare pentru ceilalti si arhisuficienta siesi, care iese prin pori si face trupul sa fredoneze iubire.
Cu miscari vibrante si fiori timizi, se apropie de tine, cel ramas pamantean (ca viata nu v-a sincronizat, inca, spre aceleasi simtaminte divine) si tu simti ca-ti vorbeste de deasupra, ca a inaltat-o puterea sentimentelor si-ti e superioara in trairi. Si se tot apropie, timid, incercand sa-ti schizete si tie harta care a adus-o in acest punct. Ca un geograf dibace, iti da si ponturi de calatorie (rabdare) si chiar merinde pentru drum (iubire), dar tu tot ratacitor ramai.
Pare totusi mai intelept sa te bucuri momentan pentru fericirea ei. Cel putin cat timp a ta umbla de nebuna pe la altii. Sau poate inca n-a luat trenul potrivit catre tine.

Imagine

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s